Η GM ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα Corvette η οποία σύμφωνα με το AutoNews θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο του 2013 στην επόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης, με τις πωλήσεις να ξεκινούν είτε στα τέλη του 2013 είτε στις αρχές του 2014. Στόχος της General Motors είναι να δημιουργήσει ένα νέο σχεδιαστικά αυτοκίνητο αλλά να είναι αμέσως αναγνωρίσιμο ότι πρόκειται για μια Corvette. H General Motors θέλει η νέα Corvette να απευθύνεται σε νεανικό κοινό αφού οι πωλήσεις της το 2010, μειώθηκαν στις 12.624 πωλήσεις, στο χαμηλότερο ποσοστό από την δεκαετία του ΄60. Η καλύτερη χρονιά για την Corvette ήταν το 2006, όταν 36.518 μονάδες πουλήθηκαν μέσα σε ένα χρόνο.

Μηχανικά ακούγεται ότι θα είναι διαθέσιμη με τον V8 6.2-λίτρων αλλά και με έναν pushrod V8 κινητήρα τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού και με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων τοποθετημένο στο κέντρο, καθώς και με 7-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η GM επίσης παλαιότερα μας έχει πει ότι η C7 θα είναι ελαφρύτερη, μικρότερη και πιθανώς θα βγει και σε υβριδική έκδοση.

[Πηγή: Autonews]

  • hellboy

    αντε να το δουμε?!!!!να δουμε κατι ομορφο και δυνατο!!!!αυτη που ειναι τωρα δεν την λες και ομορφη!!!!!!αλλα ειναι δυνατη!

  • LJ

    Αν ειναι στο κεντεο ο κινητηρας θα ειναι μλκια. Πιστευω οτι τελικα δεν θα ειναι και θα ειναι εκει που παραδοσιακα πρεπει να βρισκεται, μπροστα δλδ.

    • εμένα μου αρέσει η ιδέα στο κέντρο, θα έχει καλύτερο ζύγισμα