Video: Nissan Juke-R, μεταφέροντας την τεχνολογία του GT-R στο Juke

Σχετικά άρθρα


Η Nissan έδωσε και νέο video από την διαδικασία κατασκευής του Juke-R στο οποίο βλέπουμε το πως μεταφέρεται η τεχνολογία από το GT-R στο Juke. Το μικρό SUV των Ιαπώνων, φορά τον V6 twin-turbo 3.8 -λίτρων κινητήρα του GT-R, το 6-τάχυτο κιιβώτιο αλλά και το σύστημα τετρακίνησης ATTESA E-TS το οποίο έχει τροποποιηθεί ώστε να χωρέσει στο σασί του Juke. Επίσημα η Nissan δεν έχει αποκαλύψει τα άλογα, αλλά οι φήμες το θέλουν να αποδίδει 480 άλογα.

Εξωτερικά θα φορέσει ένα άκρως επιθετικό bodykit με ζάντες 20″ καθώς και χαμηλότερη ανάρτηση, ενώ το εσωτερικό του θα είναι επηρεασμένο από το GT-R και θα υπάρχει μια οθόνη 7″, αγωνιστικά καθίσματα, roll cage και ζώνες ασφαλείας 5 σημείων.

Το αυτοκίνητο έχει αναπτυχθεί από το ευρωπαϊκό τεχνικό κέντρο της Nissan, NTC-E και θα παρουσιαστεί προς το τέλος του έτους, πιθανότατα στην έκθεση του Τόκιο τον Δεκέμβριο με ακόμη να μην υπάρχουν σχέδια να περάσει στη παραγωγή αφού η Nissan το χαρακτηρίζει ως one-off.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...