Σκοτώθηκε ο Marco Simoncelli [w/video]

Σχετικά άρθρα

O 24-χρονος αναβάτης του Moto GP, Marco Simoncelli σκοτώθηκε σήμερα στη πίστα της Sepang στο GP της Μαλαισίας. Ο Simoncelli έπεσε στον δεύτερο γύρο του προ-τελευταίου αγώνα της χρονιάς, ο Alvaro Bautista που ακολουθούσε κατάφερε και το απέφυγε αλλά οι Colin Edwards και Valentino Rossi, πέρασαν από πάνω του, με το κράνος του Simoncelli να βγαίνει από το κεφάλι του. Ο αγώνας διεκόπη αμέσως με κόκκινες σημαίες, ο Ιταλός μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας όπου οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι η κατάσταση του ήταν πολύ κρίσιμη. Ο αγώνας ματαιώθηκε και μια ώρα μετά, ο Marco Simoncelli άφησε την τελευταία του πνοή στις 16:56 (τοπική ώρα).

Το ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε ότι ο Simoncelli από το ατύχημα υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, στον αυχένα και στο στήθος. Όταν οι γιατροί έφτασαν στο σημείο της πίστας που έγινε το ατύχημα, τον βρήκαν αναίσθητο και κατά την μεταφορά του στο ιατρικό κέντρο, έγινε προσπάθεια καρδιακής ανάνηψης μέσα στο ασθενοφόρο. Στο ιατρικό κέντρο διασωληνώθηκε και του αφαιρέθηκε αίμα από τον θώρακα. Οι προσπάθειες των γιατρών για να τον διατηρήσουν στη ζωή, συνεχίστηκαν για ακόμη 45 λεπτά, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ακόμη μια τραγωδία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό αφού την προηγούμενη Κυριακή σκοτώθηκαν οι Dan Wheldon και ο Rick Huseman. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. R.I.P Marco. Ευχαριστώ όλους για το tip.

http://www.youtube.com/watch?v=HcrZqUe5hWs

http://www.youtube.com/watch?v=LaMaqEyMzr4

[Πηγή: Moto GP | Photo Copyright: VINCENZO PINTO/AFP/Getty Images, Moto GP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα