Στο τελευταίο άρθρο για τον Kimi Raikkonen είχαμε γράψει ότι περιμένουμε εξελίξεις στο θέμα της επιστροφής του στη Formula 1. Έτσι κι έγινε! Μάλιστα, οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν για τον “Iceman” και την επιστροφή του στο αγαπημένο μας άθλημα είναι πιο ισχυρές και βάσιμες από ποτέ! Και πάλι έρχονται από την πατρίδα του, συγκεκριμένα από τη φινλανδική εφημερίδα Ilta Sanomat.

Η εφημερίδα επικαλείται τον Taki Inoue, πρώην Ιάπωνα οδηγό της Formula 1, ο οποίος υποστηρίζει πως ο 32χρονος έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Williams για το 2012! Φήμες σχετικά με συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρχαν, αλλά τώρα τα πράγματα δείχνουν να σοβαρεύουν και να οδεύουν σε καλό δρόμο, αν το θέμα δεν έχει ήδη τελειώσει θετικά!

Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει πως ο Kimi δήλωσε για πρώτη φορά στο περιοδικό F1 Racing ότι θέλει να γυρίσει στη Formula 1! Παράλληλα, το περιοδικό γράφει πως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 κάνει σκληρή προπόνηση τους 4 τελευταίους μήνες, ώστε να είναι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν.

Με όλα αυτά, ωφελημένη δείχνει να είναι, φυσικά, και η Williams. Σύμφωνα με τον βραζιλιάνο δημοσιογράφο, Livio Oricchio, τις τελευταίες μέρες, ο Frank Williams ταξίδεψε στο Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να κλείσει συμφωνία με μεγάλο χορηγό, με την εθνική τράπεζα του Κατάρ να είναι το φαβορί.

[Πηγή: Ilta Sanomat 1Ilta Sanomat 2, GMM | Photo Copyright: REUTERS/Chris Keane]