Όταν ολόκληρος ο υπόλοιπος κόσμος τρελαίνεται με την οικονομία και τις εκπομπές άνθρακα των αυτοκινήτων του, οι Αμερικάνοι της Dodge ζούνε στον δικό τους μικρόκοσμο και εμείς τους λατρεύουμε γι’ αυτό!

Ο λόγος για την παραπάνω δήλωση είναι οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό στο Internet για την επερχόμενη νέα Viper που λένε ότι πρώτα απ’ όλα θα διατηρήσει τον V10 κάτω από το καπό αλλά θα αυξήσει την χωρητικότητα του από τα 8,4 λίτρα στα 8,7! Ποιος χρειάζεται λοιπόν turbo ή compressor όταν έχεις 531 κυβικές ίντσες στην διάθεσή σου; There is no replacement for displacement είπαμε!

Οι φήμες έρχονται από το team του Allpar που εξειδικεύονται στα προϊόντα της Chrysler Corp. και ομολογουμένως δεν συνηθίζουν να κυκλοφορούν ανοησίες αλλά από την άλλη στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αναφέρουν πουθενά την πηγή τους. Από ότι φαίνεται πάντως, μιας και η νέα Viper δε θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα, θα αναμένουμε μέχρι το φθινόπωρο του 2012 θα μπει στην παραγωγή, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται στις αρχές του 2013. Μέχρι τότε υπομονή

[Πηγή Allpar]