Το BBC αναφέρει ότι οι αστυνομική αρχή του Βερολίνου συνέλαβε έναν άνδρα 27 ετών, ο οποίος συνδέεται και κατηγορείται για πάνω από 100 εμπρησμούς πολυτελών αυτοκινήτων στη πόλη του Βερολίνου. Η αστυνομία ανέφερε ότι ο 27-χρονος άνεργος θέλοντας να εκδικηθεί τις προσωπικές του οφειλές αλλά και της ζήλιας του για τους κατόχους με τα πολυτελή αυτοκίνητα έβαλε φωτιά, μέσα σε διάστημα 3 μηνών, σε τουλάχιστον 67 οχήματα, εκ των οποίων προσθέτονται και 35 που ήταν παρκαρισμένα δίπλα τους.

Στο Βερολίνο έχει παρατηρηθεί ένα κύμα πυρκαγιών, με αναφορές από την αρχή του έτους να λένε ότι τουλάχιστον 470 πολυτελή οχήματα να έχουν πυρποληθεί. Η πλειοψηφία των οχημάτων είναι Audi, BMW και Mercedes-Benz. Η εκτεταμένη αυτή δραστηριότητα έχει εγείρει ανησυχίες για το ενδεχόμενο αύξησης του πολιτικού εξτρεμισμού στην περιοχή.

Πρόσφατα, μια αριστερή οργάνωση η οποία αυτοαποκαλείται η Επιτροπή Υποδοχής Hekla (Hekla Reception Committee)ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση ενός αριθμού εκρηκτικών μηχανισμών σε σιδηροδρομικούς σταθμούς γύρω από την πόλη, που περιλαμβάνει τουλάχιστον μία συσκευή σε ένα τμήμα του σιδηροδρομικού συστήματος μεγάλης ταχύτητας. Τα κίνητρα της ομάδας παραμένουν ασαφείς σε αυτό το σημείο, και είναι αβέβαιο κατά πόσο ή όχι η οργάνωση αυτή συνδέεται με περιπτώσεις εμπρησμού των οχημάτων.

[Πηγή: BBC]

 • οπωσ ειναι το τυπακι τον κανουμε μεταγραφη και τον αφηνουμε για τα βουλευτικα!!!! :-)))))
  ατιμο πραμα η ζηλεια…..

  • ένας ακόμα διακανονισμός μεταξύ ελληνικού κ γερμανικού κράτους…
   εδώ του προσφέρουμε κ ασυλία!!!
   μη σου πω κ το πληρώνουμε κιόλας!

 • Tsou Kostas

  καψτε τον και αυτον

 • hellboy

  καλα τους εκανε!!!!!!!!!!!!!!

  • filos πεσ πωσ αγοραζεισ το αμαξι των ονειρων σου (απο γκολφακι ωσ φερραρι δεν παιζει ρολο) και ερχομαι εγω και στο καιω επειδη απλα αφου δεν εχω εγω δεν πρεπει να εχει κανεισ…δεν ειναι η μεγιστη μαλακια????? εδω μασ το γρατζουνανε και λεσ αμα σε βρω ρε κερατα σε σκοτωσα!!!! τωρα να μου το καψουν???? ουτε εγω ξερω τι 8α εκανα!!!!!  :-)

  • Σωστός ο Μπάμπης… ο κομπλεξισμός σε όλο του το μεγαλείο από μερικούς.

  • hellboy

   δεν ειναι κομπλεξισμος.οταν ειναι καποιος ανεργος στην γερμανια και του πουν παρε αυτα και καψε αυτο θα το κανει δεν θα το κανει??????εσυ δεν θα το εκανες??αν τα ειχες αναγκη τα χρηματα?????????

  • hellboy

   γιατι δεν τα ειχαν στα παρκινγκ και τα παραταγαν στον δρομο?γιατι ειναι ασφαλισμενα απο παντου!!
   απο φωτια  κλοπη και και !!!με λίγα χρηματα!!!αν εδινες σε εναν ανεργο-οχι οτι δεν υπαρχουν στην γερμανια κρυβωνται-100 ευρο για εκαθε ενα στοχευμενο αμαξι(αν το σκεφτεις η γερμανια γεματη πολυτελη αυτοκινητα ειναι).τοτε αυτος θα το κανει!!!!

 • όπως έλεγε κ η φιλτατη Νοταρα…ο τύπος ήταν μπουρλότο
  http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048

 • ”Η αστυνομία ανέφερε ότι ο 27-χρονος άνεργος θέλοντας να εκδικηθεί τις
  προσωπικές του οφειλές αλλά και της ζήλιας του για τους κατόχους με τα
  πολυτελή αυτοκίνητα έβαλε φωτιά” φιλοσ επειδη ειναι ζηλια δεν τον δικαολογω κα8ολου!!!! τωρα αν γινοταν ετσι οπωσ το λεσ δηλαδη να τον εκμεταλευοταν καποιοσ για να εξυπηρετησει ορισμενουσ σκοπουσ τοτε παω πασο….γιατι σαν την πεινα δεν εχει!!!!!