F1 News μια εβδομάδα πριν το Abu Dhabi

Σχετικά άρθρα

Ενδιαφέρον αγωνιστικά νέα δεν έχουμε για την Formula 1, αφού η Red Bull κατέκτησε από νωρίς και τα δύο πρωταθλήματα. Οι φήμες που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι ότι ο Nico Rosberg, στο περιθώριο του Ινδικού GP, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ferrari. Το τι συζήτησαν κανείς δεν ξέρει, αλλά ο Rosberg φαίνεται δυσαρεστημένος από την στρατηγική της Mercedes στον τελευταίο αγώνα ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αν έχει υπογράψει με την Mercedes για το 2012. Αν πάει ο Γερμανός στην Ferrari αυτό θα γίνει το 2013, αφού o Massa έχει υπογράψει με την Ferrari και για το 2012.

Σε ότι αφορά το νέο συμβόλαιο του Jenson Button με τη McLaren, αυτό έχει διάρκεια τριών ετών, έως το 2014, όπως δήλωσε ο Martin Whitmarsh. Σε ότι αφορά την επιστροφή ή όχι του Kimi Raikkonen στην Formula 1 με την Williams, φήμες θέλουν να ανακοινώνεται και επίσημα στο GP του Abu Dhabi.

Η FIA σε συνεδρίαση στη Γενεύη, εκεί όπου βρέθηκαν οι επικεφαλής των ομάδων, ο Bernie Ecclestone, ο Jean Todt, οι εκπρόσωποι χορηγών και οι προμηθευτές κινητήρων και ελαστικών μίλησαν για το καλεντάρι του 2012. Του χρόνου θα έχουμε 20 αγώνες αλλά 3 πίστες, αυτές της Κορεάς, του Austin και του Μπαχρέιν, αντιμετωπίζουν οικονομικά και πολιτικά προβλήματα. Συζητήθηκε το ενδεχόμενο για τρίτο μονοθέσιο αλλά οι περισσότεροι ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο αυτό, αφού πιστεύουν ότι μια τέτοια κίνηση θα ήταν ζημιογόνα για την Formula 1.

Τέλος η Renault GP από το 2012 θα ονομάζεται Lotus, η Team Lotus μετονομάζεται σε Caterham και η Virgin σε Marussia.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Clive Mason/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...