Η Xenatec, η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Maybach 57S Cruiserio Coupe τον Οκτώβριο τέθηκε υπό εκκαθάριση αφού δεν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τα αυτοκίνητα της. 47 υπάλληλοι απολύθηκαν και πλέον η εταιρία έχει δυναμικό μόνο 21 υπαλλήλων. Από τις 100 Maybach 57S Cruiserio Coupe που ήταν αρχικά προγραμματισμένες να βγούνε, μέχρι τον Οκτώβριο μόνο 8 είχανε πουληθεί σε Dubai, Γερμανία και Ελβετία.

Και πως να πουληθούν όταν το κάθε ένα πωλείται για 800.000 ευρώ. Αν μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη δεν βρεθεί σοβαρός επενδυτής, τότε η εταιρία θα κηρύξει πτώχευση. Σίγουρα υπάρχουν 100 άνθρωποι στον κόσμο που μπορούν να δώσουν 800.000 ευρώ για την Cruiserio Coupe, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Coupe Maybach ήταν υπερτιμημένη.

[Πηγή: Stimme]

 • cfu

  san to blepo se liga xronia se aggelia sto mobile.de-ebay
  Maybach 57S Cruiserio limited edition one of 8 !!!!! osoi tin piran mallon ethanontai pio tyxeroi giati egine akoma pio syllektiko.

 • Να ρηξουν κατα πολυ τις τιμες,να εχουν τεχνολογια και πολυτελεια ανωτερη απο τις S Class ωστε να υπαρχει ενδιαφερον,να μην βασιζονται σε τεχνολογιες και αμαξωματα τις S Class και ισως εχουν τις πωλησεις που θελουν

 • Bill Z4

  Το πρώτο που πρέπει να αλλάξει είναι οι χρωματικοί συνδιασμοί,γιατί 800000 ευρώ έχουν πολλοί στον κόσμο αλλά έχουν ταυτόχρονα και υποτιπόδη αισθητική.

 • Iceman_Kimi

  Και γιατί να μην πάρω καλύτερα ενα jet μεταχειρισμενο να ειμαι και αρχοντας.