Massa: Σημαντική η στήριξη της ομάδας

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι μυστικό ότι οι περισσότεροι οπαδοί της Scuderi Ferrari δε θέλουν τον Felipe Massa στην ομάδα τους. Μπορεί ο Βραζιλιάνος να είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι, αλλά και πάλι, δεν είναι οδηγός επιπέδου Ferrari. Το συμβόλαιό του λήγει το 2012, και σχεδόν όλοι πιστεύουν ότι δε θα το ανανεώσει. Αυτό θα συμβεί μόνο αν ο 30χρονος καταφέρει ν’ ανεβάσει σημαντικά την απόδοσή του και να μπορέσει σε κάποια Grand Prix να ανταγωνιστεί τον Fernando Alonso.

Για το 2012, έχει τη στήριξη της ομάδας του, αφού το έχουν δηλώσει τ’ αφεντικά του. Ο Massa τονίζει πως η στήριξη αυτή είναι σημαντική για τον ίδιο, όπως και η επόμενη σεζόν για τη Scuderia και τον ίδιο.

Από την πλευρά μου, είναι σημαντικό να έχω την πλήρη υποστήριξη της ομάδας, κάτι που πάντα είναι θετικό. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, επικεντρώνομαι στο να πιέζω όσο πιο σκληρά μπορώ για τους δύο τελευταίους αγώνες. Ξέρω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ σημαντική για όλη την ομάδα, δεδομένου ότι φέτος τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε, και θα είναι, επίσης, μια πολύ σημαντική χρονιά και για μένα.

Μέσα στην ομάδα, ήδη έχουμε επικεντρωθεί στο νέο έτος, γνωρίζοντας ότι στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πακέτο, το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό από το πρώτο Grand Prix, πράγμα που θα μας επιτρέψει να για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Το 2012, πρέπει να έχουμε μια καλύτερη σεζόν.

Πολλή δουλειά περιμένει όλους στο Maranello εν όψει του 2012. Έχουν αφοσιωθεί πλήρως στο μονοθέσιο του 2012 από το Σεπτέμβριο, αλλά τ’ αποτελέσματα θα τα φανούν στα χρονόμετρα. Πολλή δουλειά περιμένει και τον Βραζιλιάνο, ο οποίος πρέπει να δουλέψει με τους μηχανικούς του, για να καταφέρει να “ξεδιπλώσει” την ταχύτητά του στο νέο μονοθέσιο.

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα