Μόνο η Ferrari και η Porsche θα κάνουν ειδικά μαθήματα στα χιόνια; Και η Lamborghini ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το Lamborghini Winter Academy 2012 το οποίο θα προσφέρει στους ενδιαφερόμενους να μάθουν το πως να οδηγούν με ασφάλεια αλλά και να “παίζουν” με μια Aventador στα χιόνια και στον πάγο. Επίσης θα υπάρχουν διαθέσιμα και μια  Gallardo LP 560-4 και μια Gallardo LP 570-4 Superleggera.

Η διάρκεια του προγράμματος διαρκεί πλέον 2.5 μέρες και θα γίνει σε τρία τριήμερα μέσα τον Φεβρουάριο στη Cortina της Ιταλίας και θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 16 άτομα κάθε φορά. Οι ημερομηνίες έχουνε ως εξής:

  • February 15-17th: Winter Academy at the Auronzo ice-track in Cortina: 16 places available
  • February 17-19th : Winter Academy at the Auronzo ice-track in Cortina: 16 places available
  • February 19-21st : Winter Academy at the Auronzo ice-track in Cortina: 16 places available

Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να στείλουν αυτήν την αίτηση συμμετοχής στο academy@lamborghini.com, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, μπορείς να διαβάσεις εδώ. Πόσο κοστίζει το πρόγραμμα; €5.950.

Επίσης δες και μερικά video με το πως είναι να σου βγάζουν από το trailer την ολοκαίνουργα σου κατακίτρινη Aventador στο Pittsburgh. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει σε κίτρινο η Aventador.

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Video 1[/tabtext] [tabtext]Video 2[/tabtext] [tabtext]Video[/tabtext] [tabtext]Video 4[/tabtext] [tabtext]Video 5[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]

 

[Πηγή: Lamborghini Academy, YouTube]