Hamilton: Ελπίζω να προσπεράσω τον Vettel

Σχετικά άρθρα

Ενώ σε όλη τη διάρκεια των κατατακτήριων ο Lewis Hamilton έδειχνε τρομερά γρήγορος, στη δεύτερη και πιο κρίσιμο προσπάθεια στο Q3, ο Βρετανός δεν ήταν απόλυτα σωστός και γρήγορος, με αποτέλεσμα να χάσει την pole position από τον Sebastian Vettel. Αυτό τον άφησε στη δεύτερη θέση του grid, απ’ όπου ξεκινούσε και πέρυσι, αλλά τώρα δηλώνει πως δε θα κάνει το ίδιο λάθος που έκανε στην περσινή εκκίνηση, και θα προσπαθήσει να στρίψει πρώτος. Αν δεν το καταφέρει, το επιδιώξει να προσπεράσει στους επόμενους γύρους.

Θα ήταν όμορφο να είχα την pole position, αλλά εκείνη η Red Bull, όπως πάντα, είναι πολύ γρήγορη στο Q3! Παρόλα αυτά, το αυτοκίνητό μας δουλεύει καλά σε μερικές πίστες, και φαίνεται να τα πηγαίνουμε καλά εδώ. Το να είσαι τόσο ανταγωνιστικός όσο είμαστε αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι πολύ ενθαρρυντικό. Είμαστε στην πρώτη σειρά, οπότε μπορούμε να έχουμε καλό αγώνα από ‘κει. Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, ο ρυθμός μου στις μεγάλες αποστάσεις είναι πολύ καλός, και νομίζω ότι είχαμε περισσότερο καύσιμο από κάποιες άλλες ομάδες.

Νιώθω πολύ καλά γι’ αύριο. Ελπίζω να έχω καλή εκκίνηση, θέλω πραγματικά να στρίψω πρώτος. Αλλά αν δε μπορέσω, θα ακολουθήσω τον Sebastian απ’ όσο πιο κοντά μπορώ, θα προσπαθήσω να είμαι εντός του δευτερολέπτου και θα προσπαθήσω να τον περάσω στις ζώνες του DRS. Πέρυσι, ξεκίνησα δεύτερος, αλλά φρέναρα νωρίς και άφησα τον Sebastian να στρίψει πρώτος. Του είπα ότι δεν πρόκειται να συμβεί αυτό αύριο.


[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr