Ο Charles Preston, ένας γιατρός από τη n Santa Clara της Καλιφόρνια αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Chrysler Town and Country για $14.000 αλλά που να ήξερε ότι μέσα του υπήρχε κρυμμένη κοκαΐνη αξίας 500.000 δολαρίων;

Βασικά δεν το κατάλαβε ούτε ο ίδιος τους πρώτους 15 μήνες που είχε το βανάκι έως ότου πήγαινε να του αλλάξουν τα φρένα. Εκεί ο μηχανικός κοίταξε και γιατί δεν κατέβαινε το παράθυρο και μόλις άνοιξε τα πλαστικά της πόρτας έμεινε έκπληκτος όταν είδε τα μωβ πακέτα με την κοκαΐνη. Ο Preston ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία η οποία κατάσχεσε την κοκαΐνη και ζήτησε από τον Preston να πάει το αυτοκίνητο πίσω στην μάντρα που το είχε αγοράσει, αφού πιθανώς να είναι συσκευές εντοπισμού από τους εμπόρους ναρκωτικών που έβαλαν μέσα την κοκαΐνη.

Η μάντρα αν και αρχικά ήθελε να το πάρει πίσω $4.000 λιγότερα από όσο το είχε αγοράσει ο Preston, τελικά μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού, του το αντάλλαξε εντελώς δωρεάν με ένα άλλο van χωρίς κάποια χρηματικά διαφορά.

[Πηγή: Mercurynews]

 • μα καλά έδωσε 14.000 δολάρια γι’αυτή τη βλακεία???
  χαχαχα!!

  • V_D

   Αμερικάνος είναι γιατί να μην δώσει 14000,αφού είπαμε,μυαλό γιωκ :Ρ
   Το παράθυρο δεν άνοιγε επί 15 μήνες και δεν τον πείραζε..Γιατρός όμως το παλικάρι ε;;

  • Pterarxos

   Γιατί οι δικοί μας είναι καλύτεροι που δίνουν 20k ευρώ για ένα Zafira? Οικογενειακό ήθελε. Δεν είναι όλοι πιτσιρίκοι να θέλουν γκάζια και κουπέ.