Μεταξύ 11 και 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο NEC του Birmingham το Τοp Gear Live. Όπως λέει και ο τίτλος οι παρουσιαστές της γνωστής εκπομπής Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond παρουσίασαν ζωντανά ένα ξεχωριστό αυτοκινητιστικό event. To μενού τα είχε όλα, stunt riders να κάνουν άλματα πάνω από φωτιές, την εκδοχή του Clarkson για το Ρωμαϊκό άρμα, στούκες τα πιο sexy super cars του πλανήτη κ πολλά άλλα.

Από το event δεν θα μπορούσε να λείπει και το Top Gear Track, ένα ξεχωριστό event με κεντρικό παρουσιαστή τον Tiff Needell. Μεταξύ των “αγωνιζομένων” ήταν η Sabine Schmidt, o Nick Hamilton και φυσικά ο Stig. Οι πρωταγωνιστές όμως, μεταξύ άλλων, ήταν τα Group B αμάξια, το Bowler, το Caterham R500 και τα τρελά driftαδικα Nissan Sylvia και Subaru Impreza.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το συνοδευτικό event: Classic Motor Show. Μια έκθεση με την πλειοψηφία των πιο διαχρονικών επιτευγμάτων της αυτοκίνησης. Περισσότερα στις 820+ φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που ακολουθούν. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον LJ για τις φωτογραφίες.