Η Mercedes θέλει τον Schumacher και για το 2013

Σχετικά άρθρα

Παλαιότερα, η Bild είχε δημιουργήσει σύγχυση σχετικά με την ανανέωση του συμβόλαιο του Michael Schumacher. Ο πολυπρωταθλήτης θα συνεχίσει και το 2012 με τη γερμανική ομάδα, όμως έχει διαψεύσει τις φήμες για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι και το 2013, αφού θέλει να δει πώς θα κυλήσουν τα πράγματα το 2012 και πόσο ανταγωνιστικό θα είναι το μονοθέσιο που θα του δώσουν οι τεχνικοί του Brackley.

Ο Πρόεδρος της Mercedes GP, Ross Brawn, δηλώνει πως θέλει τον 42χρονο στην ομάδα του και το 2013, καθώς είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Γερμανού.

Έχουμε συμβόλαιο με τον Schumacher για την επόμενη σεζόν, και αν είναι χαρούμενος, δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχίσουμε μαζί και το 2013.

Το 2011 ήταν ακόμα μια πεταμένη χρονιά για του Γερμανούς. Η W02 δεν μπόρεσε ν’ ανταγωνιστεί τα 3 κορυφαία μονοθέσια, με αποτέλεσμα η διαφορά από την 3η Ferrari να είναι στους 194 βαθμούς! Σύμφωνα με τον Brawn, το πρόβλημα υπήρχε από την αρχή, με τη διάταξη των εξατμίσεων.

Σκέφτηκα ότι θα ήταν σημαντικό να έχουμε κοντό μεταξόνιο, αλλά στην πραγματικότητα, το σύστημα των εξατμίσεων δεν ήταν σωστό. Έτσι, δεν ξεκινήσαμε με σωστή βάση.

Προσωπικά, περιμένω πάρα πολλά από τους ανθρώπους της Mercedes GP. Έχουν τους πόρους, έχουν τα μυαλά (Ross Brawn, Bob Bell, Aldo Costa και Geoffrey Willis), έχουν τους οδηγούς και έχουν εγκαταλείψει εδώ και μερικούς μήνες την εξέλιξη της W02, ώστε ν’ αφοσιωθούν στην W03. Πλέον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία…

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...