Ο Schumacher ανανέωσε με τη Mercedes και για το 2013;

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Sport Bild, ο Michael Schumacher ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Mercedes έως το τέλος το 2013. Το συμβόλαιο του 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή λήγει στο τέλος του 2012, όταν ο Γερμανός θα θέλει μόνο λίγους μήνες για να κλείσει τα 44, αφού είναι γεννημένος στις 3-1-1969. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τους ανθρώπους της Mercedes από το ν’ ανανεώσουν το συμβόλαιό του για άλλον έναν χρόνο, παρά το γεγονός ότι στο τέλος εκείνης της σεζόν θα φλερτάρει με τα 45!

Ο Ross Brawn, Πρόεδρος της Mercedes GP, δηλώνει πως ο Γερμανός δείχνει πολύ ανταγωνιστικός, έτσι δεν υπάρχει λόγος για να φύγει από τη Formula 1.

Δεν υπάρχει κανέναν λόγος για τον οποίο ο Michael δε θα πρέπει να συνεχίσει. Είναι εξαιρετικά πολύτιμος για την ομάδα και δεν έχει χάσει την αξία του.

Από την πλευρά του, ο Michael Schumacher τονίζει ότι μπορεί ν’ ανταγωνιστεί τον team-mate του, Nico Rosberg, και ότι είναι σχεδόν αδύνατο να παλεύει για τον τίτλο το 2012.

Έχω αποδείξει ότι μπορώ να είμαι ταχύτερος από τον team-mate, Nico Rosberg. Συνολικά, είμαστε στο σωστό δρόμο. Είναι απίθανο να είμαστε σε θέση για το πρωτάθλημα του 2012, επειδή πρώτα πρέπει να βάλουμε τα θεμέλια, τα οποία θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το 2013.

Ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Mercedes GP και Αντιπρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes, Norbert Haug, επαινεί τον πολυπρωταθλητή.

Όποιος διέγραψε τον Michael, έκανε λάθος. Έχει κάνει φανταστικούς αγώνες. Κανένας δεν έχει κερδίσει περισσότερες θέσεις στον πρώτο γύρο απ’ ό,τι αυτός.

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά οι παραπάνω δηλώσεις δε φαίνονται τυχαίες. Μάλλον, πρέπει να περιμένουμε κάποιο επίσημο Δελτίο Τύπου.

[Πηγή: Sport Bild]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα