Το GTCC επιστρέφει, κλείνει την αγωνιστική χρονιά στο πολεμικό αεροδρόμιο της Τρίπολης μαζί με τον αγώνα του Παν. Πρωταθλήματος Ταχύτητας το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου 2011. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν ελεύθερα δοκιμαστικά, και την Κυριακή ο αγώνας.

Αν δεν ξέρεις τι είναι το GTCC θα σου πω ότι πρόκειται για ένα θεσμό Τime-trial που πραγματοποιείται σε οργανωμένες πίστες στην Ελλάδα από όλα τα οργανωμένα αυτοκινητιστικά Clubs της Ελλάδας, και στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι οδηγούν όσο πιο γρήγορα μπορούν, κάνοντας ένα (1) γύρο προθέρμανσης και τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους.

Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε κατηγορίες σύμφωνα με τα κυβικά τους και το επίπεδο προετοιμασίας του αυτοκινήτου τους, και νικητής της κάθε κατηγορίας αναδεικνύεται αυτός που πραγματοποίησε τους τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους στον λιγότερο συνολικό χρόνο.

Το GTCC είναι ένας θεσμός που διανύει ήδη τον 5ο χρόνο διεξαγωγής του. Δημιουργήθηκε σαν μία οικονομική μορφή αγώνων/δεξιοτεχνιών για να ικανοποιήσει το πάθος των οδηγών για γρήγορη οδήγηση σε πίστες, με έντονο το στοιχείου του συναγωνισμού. Οι τεχνικοί κανονισμοί αλλά και ολόκληρη η ιδέα του αγωνιστικού μέρους του GTCC , είναι θεσπισμένοι με γνώμονα την ερασιτεχνική προετοιμασία των αυτοκινήτων ώστε να κάνει προσιτή την συμμετοχή για κάθε οδηγό-αγωνιζόμενο, αλλά και -γιατί όχι- να αποτελέσει ένα προστάδιο για τυχόν μελλοντική εμπλοκή των συμμετεχόντων στους Αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και των διαφόρων Κυπέλλων.

Διαβάστε το δελτίο τύπου σχετικά με το πρόγραμμα, τις αιτήσεις συμμετοχής και τις τιμές.

[Πηγή: GTCC]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

6ος Αγώνας GTCC’11 – Τρίπολη 10-11 Δεκεμβρίου – Αιτήσεις Συμμετοχής

Η αγωνιστική χρονιά θα κλείσει για το GTCC με τον 6ο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο πολεμικό αεροδρόμιο της Τρίπολης μαζί με τον αγώνα του Παν. Πρωταθλήματος Ταχύτητας το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου 2011.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν ελεύθερα δοκιμαστικά, και την Κυριακή ο αγώνας.

Οι Αιτήσεις συμμετοχών λήγουν την Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2011.

Η κατάθεση των Αιτήσεων Συμμετοχής θα γίνει από τις 18:00 έως τις 21:00 στα γραφεία της λέσχης Startline, Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47 στο Παλαιό Φάληρο (Τηλ. 210-9812341).

Τις αιτήσεις θα πρέπει να προσκομίσουν αποκλειστικά οι εκπρόσωποι του κάθε club ενώ η ομάδα του GTCC που θα βρίσκεται εκεί ως υπεύθυνη για την λήψη των συμμετοχών, δεν θα κάνει δεκτές μεμονωμένες συμμετοχές.

Το παράβολο συμμετοχής είναι στα 70 Ευρώ, ενώ για τους πρωτοεμφανιζόμενους θα είναι 40 Ευρώ. Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ την Αίτηση Συμμετοχής του GTCC

Όπως αναφέρεται και στην αίτηση συμμετοχής όσοι αγωνιζόμενοι βρίσκονται εκτός Αθηνών και δεν ανήκουν σε κάποιο οργανωμένο Club θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αγωνιστική Λέσχη της περιοχής τους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αγωνιστική λέσχη στην περιοχή τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Οργανωτική επιτροπή του GTCC.

Μεμονωμένες συμμετοχές οι οποίες θα αποσταλούν με FAX δεν θα γίνουν δεκτές! Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ τον Ειδικό Κανονισμό του GTCC.

[/learn_more]