Εκτός FOTA οι Red Bull και Ferrari

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari και η Red Bull αποφάσισαν να καταθέσουν αίτηση για αποχώρηση από τη FOTA (Formula One Teams Association), διότι οι ομάδες αδυνατούσαν να βρουν μια κοινώς αποδεκτή λύση για τον περιορισμό των πόρων (Resource Restriction Agreement ή RRA).

Μάλιστα, η είδηση επιβεβαιώθηκε από τη Ferrari, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Το ίδιο έκανε και η Red Bull, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Red Bull Racing μπορεί να επιβεβαιώσει την προειδοποίηση ν’ αποχωρήσει από τη FOTA (Formula One Teams’ Association). Η ομάδα θα παραμείνει προσηλωμένη στην εξεύρεση λύσης, ώστε να μειωθεί το κόστος στη Formula 1.

Σύμφωνα με τη FOTA, όποια ομάδα θέλει να φύγει, θα πρέπει να στείλει προειδοποίηση τουλάχιστον δύο μήνες πριν από την έξοδό της. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο ομάδες παραμένουν στη FOTA μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου. Αν εντός των δύο μηνών αλλάξουν την απόφασή τους, τότε θα παραμείνουν.

Την ανακοίνωση της Ferrari μπορείς να βρεις εδώ.

[Πηγή: ESPNF1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...