Όλο και περισσότερες χώρες θέλουν μια θέση στο πρόγραμμα της Formula 1, με τελευταία την Αργεντινή. Ο Bernie Ecclestone τονίζει γι’ άλλη μια φορά ότι οι 20 αγώνες σε μία σεζόν είναι το όριο και ότι δεν πρόκειται να δούμε 21 ή περισσότερα Grands Prix.

Έχουμε αρκετές χώρες που περιμένουν, αλλά νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε τώρα. Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους που δουλεύουν στη Formula 1 με όλα αυτά τα ταξίδια. Ποτέ δε βλέπουν τις οικογένειές τους, κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα.

Μπορεί εμείς να θέλουμε να βλέπουμε πολλούς αγώνες μέσα σε μία σεζόν, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση ο 81χρονος έχει δίκιο.

[Πηγή: Reuters | Photo Copyright: REUTERS/Joerg Koch/Pool]

 • GiorgioValoValkanos

  Πάρα πολύ δίκιο και καλά κάνει που το κρατάει.. άμα προσθέσουν περισσότερους θα είναι υπερβολή..

 • Monder

  μεγαλο μυαλο η ποντικομαμη πηγε στην ασια εδω και 8 χρονια και τωρα κοβει εκει που ξεκινησαν ολα την ευρωπη

 • apolyta λογικο!!!!!! απο τισ λιγεσ φορεσ που συμφωνω με τον βελζεβουλ!!!!
  20 αγωνεσ κα8ε δευτερο Σ/Κ σημαινει 40 βδομαδεσ χοντρα χοντρα η διαρκεια του πρωταθληματοσ!!!!!! δηλαδη στην ουσια οι ομαδεσ 8α εχουν ενα τριμηνο να ξεκουραστουν και να αναπτυξουν το μονοθεσιο την νεασ χρονιασ!!!!!! ε και αυτοι ανθρωποι ειναι!!!!!!!!

  • pariah

   Βέβαια δεν σκέφτηκε αυτό…Απλώς η υπερέκθεση θα οδηγήσει μοιραία σε απαξίωση, χώρια ότι τα λειτουργικά κόστη αυξάνουν ραγδαία χωρίς αντίκρυσμα….Κρατά τη ζητηση έτσι και πέφτει το χρήμα….

 • Constantine

  Ασε που με το να κρατα συγκεκριμένους αγώνες οσοι θέλουν …χρυσοπληρώνουν !!!!

  Πάντως και εγώ συμφωνω , αλλα πρέπει να αλλάξουν στην φόρμουλα και όχι αυτο