Η Lexus έδωσε και δύο νέες φωτογραφίες από το LF-LC concept που θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα στο Detroit. Το φουτουριστικό 2+2 sport coupe πρωτότυπο αυτοκίνητο διαθέτει έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ και μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή. Στο εσωτερικό υπάρχουν ξύλινες, αλουμινένιες και δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις. Το πρωτότυπο έχει σχεδιαστεί από το studio Newport Beach της California και μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουνε τα Lexus στο μέλλον.

Το αυτοκίνητο δείχνει το πως θα μπορούσε να μοιάζει το ο αντικαταστάτης του SC το 2015 και μηχανικά εκτός του θα είναι υβριδικό, δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα περισσότερο για το τι κρύβεται κάτω από το καπό του.

[Πηγή: Lexus]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Lexus LF-LC 2+2 Hybrid Sport Coupe Concept Vehicle to Debut at Detroit Auto Show

TORRANCE, Calif., Jan. 4, 2012 – Lexus is set to introduce the LF-LC 2+2 hybrid sport coupe concept vehicle, created at the company’s Calty design studio in Newport Beach, Calif., at the North American International Auto Show in Detroit on January 9, 2012. Conceived as a design exercise, the LF-LC is envisioned as offering Advanced Lexus Hybrid Drive to deliver both driving performance and fuel efficiency.

[/learn_more]