Και επίσημα πλέον το μέτρο της απόσυρσης παρατάθηκε για ένα ακόμη χρόνo, αφού με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στην αρχή του έτους. Έτσι το μέτρο της απόσυρσης θα ισχύει έως τις 20η Δεκεμβρίου του 2012. Δεν υπάρχουν κάποιες διαφορές στους όρους και στις προϋποθέσεις που ίσχυαν μέχρι τις 20/12/2011.

 • στεργιος

  Από την μιά Απόσυρση και από την άλλη νέα τεκμήρια. Η ηληθιότητα ζει και βασιλεύει. Ο έλληνας έχει καψούρα το αυτ/το μείωσε τα τεκμήρια κατήργησε τα τέλη κράτα την βενζίνη σταθερη και να δεις με όσο κρίση και αν υπάρχει ο κόσμος θα πηγαίνει την βόλτα του. Αλλά που μυαλό αφού αυτοί που παίρνουν αποφάσεις και βγάζουν νόμους δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, έχουν κ οδηγό να τους πηγαινει οπότε ουτε τι σημάινει απολαμβάνω οδήγηση ξέρουν τι θα πεί.

 • Constantine

  10000000 like 

 • κατι ξέρουν εκει στο υπουργείο κ παρατείνουν την απόσυρση μεχρι τοτε!!!
  μη ξεχνάμε στις 20/12/2012 θα γινει η καταστροφή το κόσμου!!!

  • cfu

   lol!!!!!!!!!!!!!!!!tyxaio de nomizo!!! ola ta exoun skefti

  • Constantine

   Χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ…

   βασικά είναι 21-12 -2012 και δεν θα γίνει η καταστροφή , αλλα το τέλος αυτης της περιόδου και η αρχή στην τελευταία περίοδος της ανθρωπότητας . Το ίδιο λεει και η Εκκλησία αλλα τώρα είναι μεγαλο θεμα αυτο ….