Ο Kubica έσπασε ξανά το πόδι του!

Σχετικά άρθρα

Ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως ο Robert Kubica, και τραυματίζεται ξανά στο δεξί του πόδι, δηλαδή εκείνο που είχε σπάσει στο ατύχημα πριν από 11 μήνες! Ο Πολωνός γλίστρησε σε κάποιον παγωμένο δρόμο κοντά στο σπίτι του, στην πόλη Pietrasanta της Ιταλίας, και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Versillia, στην πόλη Viareggio. Εκεί, σύμφωνα με τις φήμες, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ξανά κάταγμα στην κνήμη.

Ο 27χρονος έχει συνδεθεί με δοκιμές την άνοιξη, για λογαριασμό της Ferrari, και ο Stefano Domenicali, Αγωνιστικός Διευθυντής της ιταλικής ομάδας, δήλωσε στο Wrooom:

Αυτό δεν ήταν στα σχέδιά μας. Σίγουρα, ο Robert Kubica είναι ένας πολύ καλός οδηγός, που είχε πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, και δουλεύει πολύ σκληρά, για να επιστρέψει πίσω στην κανονική του ζωή.

Έτσι, πριν από κάθε σκέψη ή συζήτηση για οτιδήποτε, πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Σίγουρα, τέτοιου είδους τραυματισμοί χρειάζονται αρκετό χρόνο ανάρρωσης, έτσι πρέπει να πω ότι θα περιμένουμε να δούμε αν θ’ αναρρώσει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο.

Ο επιπλέον αυτός τραυματισμός μπορεί να καθυστερήσει την ανάρρωση του Πολωνού για τουλάχιστον 3 μήνες. Ακόμα, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο δεν μπορεί όλη αυτή τη “φασαρία” να έχει δημιουργηθεί από το μηδέν.

[Πηγή: Autosport | Photo Copyright: AP Photo/Alberto Saiz]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα