Sutil: Ο Lewis είναι ένας δειλός! [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Λόγω των υποχρεώσεών του με τη McLaren, ο Lewis Hamilton δεν εμφανίστηκε στη δίκη του -πρώην, όπως φαίνεται- φίλου του, Adrian Sutil, για το περιστατικό με τον Eric Lux. Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον Γερμανό, ο οποίος χαρακτηρίζει τον Βρετανός ως “δειλό”. Μάλιστα, ο 29χρονος προβαίνει στον χαρακτηρισμό αυτό, διότι ο Hamilton έστειλε δήλωση στο δικαστήριο του Μονάχου, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούσε (;) να θυμηθεί λεπτομέρειες από εκείνη τη νύχτα στο club M1NT της Σαγκάης.

Ο 29χρονος, εμφανώς εκνευρισμένος, δήλωσε ότι ακόμα κι ο πατέρας του 27χρονου τού έστειλε μήνυμα, σε αντίθεση με τον “Billion Dollar Man”, με τον οποίο δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, αφού, όπως υποστηρίζει, άλλαξε αριθμό στο κινητό του τηλέφωνο. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε:

Ο Lewis είναι ένας δειλός. Δε θέλω να έχω φίλους σαν αυτόν. Αν με ρωτήσετε, δεν είναι άντρας. Ακόμα κι ο πατέρας του μου έστειλε μήνυμα, προκειμένου να μου ευχηθεί καλή τύχη για την ακρόαση. Από τον Lewis, τίποτα. Άλλαξε ακόμα και τον αριθμό του, έτσι δεν μπορούσα να τον βρω.

Όπως παραδέχεται ο manager του Γερμανού, είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί θέση για τον ίδιο, ωστόσο η απόφαση του δικαστηρίου δεν αποτελεί κίνδυνο για την καριέρα του.

Ανανέωση: Θέση για το θέμα έχει πάρει και η McLaren. Εκπρόσωπος της βρετανικής ομάδας δήλωσε ότι ο Hamilton δεν έπρεπε να βρεθεί στο δικαστήριο, διότι μπορούσε να γίνει προσφυγή. Ο ίδιος ο 27χρονος τόνισε ότι θα μάθει για τον Sutil, αλλά και ότι έχει αποφασίσει ότι το 2012, θ’ αφοσιωθεί μόνο στ’ αγωνιστικά θέματα. Επιπλέον, ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το συμβόλαιό του, που λήγει στο τέλος του 2012, είπε ότι πρέπει να τελειώσει το θέμα, καθώς πρέπει να είναι 100% επικεντρωμένος στα θέματα εντός πίστας.

[Πηγές: Bild, GMM, Press Association]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα