Ένα φορτηγάκι σηκώνει σούζες και γράφει 11 δευτ.

Σχετικά άρθρα

Δεν έχουν φτιαχτεί όλα τα αυτοκίνητα για να γράφουν 11άρια στα 402 μέτρα σε αγώνες dragster. Η τρέλα όμως μερικών ανθρώπων κάνει ακόμα και το International Scout, ένα pick-up φορτηγάκι του 1963, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις να κατατροπώνει κάθε αντίπαλο που στέκεται δίπλα του.

Είτε το πιστεύεις είτε αυτό Scout βρίσκεται στις πίστες από τις αρχές της δεκαετίας του ’70. Τότε ήταν γνωστό ως “Elephant Hunter” και είχε 426 Hemi κάτω από την καπό, custom μπροστινό άξονα, κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος που ήταν από ένα Oldsmobile του 1959 και έγραφε χρόνους κοντά στα 12 δευτερόλεπτα.

Για κάποιο λόγο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και εγκαταλείφθηκε, μέχρι να το επαναφέρει στη ζωή ο σημερινός ιδιοκτήτης, Dave Pélissier. Το μικρό φορτηγό διαθέτει τώρα έναν small block Chevy V8 μ3 510 ίππους και μετάδοση TH400 Chevy.

[Πηγή: Bangshift]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...