Αυτό είναι το λογότυπο που θα φορά η νέα Viper η οποία θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο. Μέχρι σήμερα έχουμε δει μόνο μια teaser φωτογραφία του μοντέλου και η SRT μας τώρα μας δίνει και το λογότυπο της. Έχει ονομαστεί Stryker και το λογότυπο επελέγη από τα μέλη του club Viper Owners Invitational στο Salt Lake City.

Η νέα Viper θα έχει LED φωτιστικά σώματα καθώς και εισαγωγή αέρα στο καπό. Οι φήμες μιλάνε ότι μηχανικά θα φορά έναν V10 8.7-λίτρων κινητήρα απόδοσης κοντά στα 600 άλογα με 760 Nm ροπής. Πλέον θα ονομάζεται Viper SRT, κάνοντας την έτσι το πρώτο επίσημο μοντέλο της SRT. Η κατασκευή θα γίνει στο εργοστάσιο συναρμολόγησης Conner Avenue στο Detroit το οποίο θα επαναλειτουργήσει και θα προσλάβει 150 άτομα με την παραγωγή της να ξεκινά στα τέλη του 2012.

Η νέα Viper, θα απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό, αφού για πρώτη φορά θα φορέσει ESP αλλά αυτό δεν θα κάνει το αυτοκίνητο λιγότερο fun to drive. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν από τις αρχές του 2013, ενώ αρχικά θα είναι διαθέσιμη μόνο στους πολύ πιστούς πελάτες της εταιρίες, επιβραβεύοντας τους έτσι για την αγάπη που έχουνε δείξει για το αυτοκίνητο.

Πηγή: DriveSRT]

 • το μεσαίο σήμα είναι το πιο όμοεφο για μενα!!!
  άντε να δούμε πως θα ειναι η νέα viper…
  έχω μια αγωνία μπορώ να πω…
  όπως επίσης κ για τη νεα corvette…
  είναι αμάξια που σχεδόν ανα δεκαετία αλλάζουν κ αλλά ζουν πραγματικά απο το προηγούμενο μοντέλο…

  • V_D

   εγώ έχω αγωνία για την 620 GT!

  • καλά γι’αυτην εννοείται…
   τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται…
   η αγάπη είναι μονο μια…
   κ ειναι κόκκινη με ένα αλογακι!

 • VanPerseF1

  i like!!!!!!!