Την περασμένη Δευτέρα, μια από τις 5.703 BMW Z8 κατέληξε να σταματήσει με την οροφή της λίγο έξω από την πόλη Rambach της Γερμανίας. Ο 30-χρονος οδηγός της δεν τραυματίστηκε και κατάφερε και βγήκε μόνος του μέσα από το αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο με την αστυνομία να δηλώνει ότι η Z8 διέθετε κόκκινες πινακίδες (πινακίδες που χρησιμοποιούν συνήθως οι αντιπροσωπείες και οι μάντρες) και τα φορούσε καλοκαιρινά ελαστικά. Οι ζημιές της ανέρχονται σε περίπου 50.000 ευρώ.

Βέβαια καλύτερα να διαλυθεί ένα αυτοκίνητο παρά να χάσει την ζωή του ένας άνθρωπος, όπως συνέβη σε ένα ατύχημα στο Ormond Beach όπου ο 24-χρονος David William Fulton έχασε την ζωή του όταν τράκαρε μια Lamborghini Gallardo του 2006 πάνω σε μια διαφημιστική πινακίδα. Η Gallardo τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ η 40-χρονη Vanessa Bain που βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού, κατάφερε και βγήκε μέσα από την Gallardo έχοντας μόνο μερικά ελαφρά τραύματα.

[Πηγή: Wiesbaden112, Cfnews13]

 • cfu

  κρίμα για τη Ζ8,αλλα αυτη τουλάχιστον θα φτιαχτη παλι,η Ζ8 ειναι σιγουρα απο τα πιο ομορφα και καλυτερα αυτοκινητα που υπαρχουν,και σιγουρα το καλυτερο BMW

  RIP για τον άτυχο συνάνθρωπο  μας με τη Lambo,

 • Nick 028

  Δεν πειραζει για το BMW. Εχουν λεφτα οι Γερμανοι!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  • MitsosDaBest

   Στη Γερμανία είναι όπως στο Αμέρικα, ακόμα και οι 18χρονοι έχουν καινούργιο BMW…