Αφού είδαμε τα αξεσουάρ του νέου Audi A3 ας δούμε και τα αξεσουάρ του Range Rover Evoque. Ανάμεσα τους υπάρχου μαρσπιέ, sport πεντάλ, φωτιζόμενα χρωμιομένα μαρσπιέ στις πόρτες, κοτσαδόρο, χρωματιστές ζάντες αλουμινίου, σύστημα μεταφοράς αποσκευών στην οροφή, σύστημα μεταφοράς ποδηλάτων, σύστημα στερέωσης των αποσκευών στην περίπτωση που το πορτμπαγκάζ δεν μπορεί να κλείσει και άλλα πολλά.

Παράλληλα η Land Rover ως μέρος των 40 νέων μοντέλων έως το 2017, θέλει να βγάλει στην αγορά ένα νέο αυτοκίνητο το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Freelander. Μέχρι στιγμής λίγες λεπτομέρειες έχουνε κυκλοφορήσει γι’αυτό, εκτός του ότι θα είναι το μικρότερο μοντέλο που έχει βγάλει ποτέ η Land Rover. Επίσης η Land Rover ετοιμάζει και την facelift έκδοση του Freelander έτσι ώστε να διατηρήσει έντονο το ενδιαφέρον το κοινού.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LFrMVpJgJAs

[Πηγή: YouTube, Inside Line]

  • Yiannis Rossolatos

    κι αλλο facelift στο freelander?? απο το ’98 το ιδιο αμαξι βλεπουμε… εκανε ενα καλο facelift με το freelander 2 και ανανεωση στο εσωτερικο κ αλλο facelift το 2011 και τωρα παμε για 4ο??
    μιλαω αποκλειστικα για την εμφανιση του αυτοκινητου…

  • Antonis_

    ενα evoque διτουρμπο 1.6 diesel να βγάλει