Το φετινό ξεκίνημα του Sebastian Vettel μπορεί να μπει με άνεση ανάμεσα στα χειρότερα της καριέρας του. Ο Πρωταθλητής δεν οδηγεί το κυρίαρχο μονοθέσιο που οδηγούσε το 2011 και το 2010, ενώ η επαφή με τον Narain Karthikeyan στη Μαλαισία τον έχει στείλει στην 6η θέση της βαθμολογίας, αφού έχει βαθμολογηθεί μόνο στην Αυστραλία, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

Ωστόσο, ο Γερμανός πιστεύει ότι, μαζί με την ομάδα του, μπορεί ν’ ανταγωνιστεί τους πρώτους και να διατηρήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Ομολογώ ότι οι δύο πρώτοι αγώνες δεν είναι τέλειοι, αλλά δεν ήταν και τόσο άσχημοι. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε ν’ ανταγωνιστούμε τις ισχυρότερες ομάδες και αυτός είναι πολύ σημαντικό.

Τώρα, έχουμε 18 ακόμα αγώνες, και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, το αυτοκίνητο και τον εαυτό μου. Υπάρχουν ακόμα αρκετά να κάνουμε, αλλά σαν ομάδα μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.

Εννοείται πως ο Seb έχει το δικαίωμα να λέει ότι μπορεί γίνει για τρίτη σερί φορά Πρωταθλητής. Είναι ένας εξαιρετικός οδηγός και βρίσκεται σε μια πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογους τεχνικούς, και κυρίως τον Adrian Newey.

[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]