GTCC 2012: 1ος Αγώνας στη Τρίπολη στις 28-29 Απριλίου

Σχετικά άρθρα

Η αγωνιστική χρονιά για το GTCC ξεκινά από την Τρίπολη το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της πόλης. Το πρόγραμμα φέτος του πρωταθλήματος αποτελείται από 7 αγώνες όπου μετά από αυτόν της Τρίπολης, ακολουθεί ο αγώνας στο Kartodromo στις 13 Μαίου, μετά στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων στις 9 – 10 Ιουνίου 2012, ακολουθεί αυτός στο Kartmania – Πάτρα (Βραχνέικα) στις 23 Σεμπτεμβρίου 2012, επιστρέφει στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων στις 6 – 7 Οκτωβρίου 2012, πάει ξανά στο Αεροδρόμιο Τρίπολης στις 3 – 4 Νοεμβρίου 2012 και κλείνει με αυτόν στο Kartodromo στις 25 Νοεμβρίου 2012.

Αν δεν ξέρεις τι είναι το GTCC θα σου πω ότι πρόκειται για ένα θεσμό Τime-trial που πραγματοποιείται σε οργανωμένες πίστες στην Ελλάδα από όλα τα οργανωμένα αυτοκινητιστικά Clubs της Ελλάδας, και στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι οδηγούν όσο πιο γρήγορα μπορούν, κάνοντας ένα (1) γύρο προθέρμανσης και τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους.

Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε κατηγορίες σύμφωνα με τα κυβικά τους και το επίπεδο προετοιμασίας του αυτοκινήτου τους, και νικητής της κάθε κατηγορίας αναδεικνύεται αυτός που πραγματοποίησε τους τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους στον λιγότερο συνολικό χρόνο.

Το GTCC είναι ένας θεσμός που διανύει ήδη τον 5ο χρόνο διεξαγωγής του. Δημιουργήθηκε σαν μία οικονομική μορφή αγώνων/δεξιοτεχνιών για να ικανοποιήσει το πάθος των οδηγών για γρήγορη οδήγηση σε πίστες, με έντονο το στοιχείου του συναγωνισμού. Οι τεχνικοί κανονισμοί αλλά και ολόκληρη η ιδέα του αγωνιστικού μέρους του GTCC , είναι θεσπισμένοι με γνώμονα την ερασιτεχνική προετοιμασία των αυτοκινήτων ώστε να κάνει προσιτή την συμμετοχή για κάθε οδηγό-αγωνιζόμενο, αλλά και -γιατί όχι- να αποτελέσει ένα προστάδιο για τυχόν μελλοντική εμπλοκή των συμμετεχόντων στους Αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και των διαφόρων Κυπέλλων.

Διαβάστε το δελτίο τύπου σχετικά με το πρόγραμμα, τις αιτήσεις συμμετοχής και τις τιμές.

[Πηγή: GTCC]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

ΕΠΑΘΛΟ GTCC 2012 – 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ 28-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Άλλη μία χρονιά αγωνιστική χρονιά αρχίζει, μετά από κάποιες αλλαγές στις ημερομηνίες τέλεσης των αγώνων, με τον 1ο αγώνα να γίνεται στις 28 και 29 Απριλίου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Το οριστικό πρόγραμμα των αγώνων του GTCC για το 2012 περιλαμβάνει 7 αγώνες, εκ των οποίων θα προσμετρήσουν οι 5 και έχει ως εξής:

  • 1ος Αγώνας: Αεροδρόμιο Τρίπολης 28 – 29 Απριλίου 2012
  • 2ος Αγώνας: Kartodromo 13 Μαίου 2012
  • 3ος Αγώνας: Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων 9 – 10 Ιουνίου 2012
  • 4ος Αγώνας: Kartmania – Πάτρα (Βραχνέικα) 23 Σεμπτεμβρίου 2012
  • 5ος Αγώνας: Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων 6 – 7 Οκτωβρίου 2012
  • 6ος Αγώνας: Αεροδρόμιο Τρίπολης 3 – 4 Νοεμβρίου 2012
  • 7ος Αγώνας: Kartodromo 25 Νοεμβρίου 2012

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν ελεύθερα δοκιμαστικά και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Οι Αιτήσεις συμμετοχών λήγουν την Τρίτη 25 Απριλίου 2012.

Η κατάθεση των Αιτήσεων Συμμετοχής θα γίνει από τις 18:00 έως τις 21:00 στα γραφεία της λέσχης Startline, Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47 στο Παλαιό Φάληρο (Τηλ. 210-9812341).

Τις αιτήσεις θα πρέπει να προσκομίσουν αποκλειστικά οι εκπρόσωποι του κάθε club ενώ η ομάδα του GTCC που θα βρίσκεται εκεί ως υπεύθυνη για την λήψη των συμμετοχών, δεν θα κάνει δεκτές μεμονωμένες συμμετοχές.
Παρά την αύξηση του κόστους του αγώνα το παράβολο συμμετοχής παραμένει στα 70 Ευρώ, ενώ για τους πρωτοεμφανιζόμενους θα είναι 40 Ευρώ.

Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ την Αίτηση Συμμετοχής του GTCC.

Όπως αναφέρεται και στην αίτηση συμμετοχής όσοι αγωνιζόμενοι βρίσκονται εκτός Αθηνών και δεν ανήκουν σε κάποιο οργανωμένο Club θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αγωνιστική Λέσχη της περιοχής τους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αγωνιστική λέσχη στην περιοχή τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Οργανωτική επιτροπή του GTCC.

Μεμονωμένες συμμετοχές οι οποίες θα αποσταλούν με FAX δεν θα γίνουν δεκτές!

Διαβάστε τον Eιδικό Kανονισμό του GTCC ’12 καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής πατώντας εδώ.

Αναλυτικά το Πρόγραμμμα του αγώνα θα ανακοινωθεί σε επόμενο Δελτίο Τύπου σύντομα.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...