Φήμες: Η Ferrari δε θα έχει όλες τις αναβαθμίσεις στο Mugello

Σχετικά άρθρα

Μία από τις ομάδες που περιμένουν πώς και πώς το 3ήμερο δοκιμών στο Mugello είναι η Ferrari. Η ιταλική ομάδα εργάζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες πάνω σ’ ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο, το οποίο ελπίζει να τη φέρει πιο κοντά στην κορυφή. Αυτό σημαίνει ότι οι τεχνικοί του Maranello δεν αρκεί να κάνουν την F2012 ταχύτερη, αλλά πιο ανταγωνιστική, καθώς κι υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες θα βελτιώσουν τα μονοθέσιά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με φήμες από τη Βραζιλία, συγκεκριμένα την εφημερίδα O Estado de S.Paulo, οι Ιταλοί δε θα καταφέρουν να έχουν όλες τις αναβαθμίσεις που σχεδίαζαν να δοκιμάσουν το επόμενο 3ήμερο. Επιπλέον, ο Pat Fry, Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας ότι η εμπρός ανάρτηση θα παραμείνει pull-rod, παρά τις φήμες γι’ αλλαγή σε push-rod.

Αν η πληροφόρηση του δημοσιογράφου είναι σωστή, η Scuderia, προφανώς, θα προλάβει να φέρει τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις στο Grand Prix της Βαρκελώνης, στις 11-13 Μαΐου.

[Πηγή: O Estado de S.Paulo | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...