MINI Zero Concept [Rendering]

Σχετικά άρθρα

Η Mini παρουσίασε τον Μάρτιο του 2011 στην έκθεση της Γενεύης, το Rocketman Concept και οι φήμες ήθελαν να περνά στη παραγωγή, αλλά τελικά, η βρετανική εταιρία αποφάσισε να μην το δούμε στους δρόμους, λόγω του ότι έπρεπε να ξοδέψει πολλά χρήματα στην ανάπτυξη του και δεν είναι διατεθειμένη να το κάνει, αυτή τι στιγμή.

Ωστόσο αυτό δεν κάνει τους σχεδιαστές του κόσμου να μην δημιουργούν τις προτάσεις του, από το πως θα μπορούσε να μοιάζει μια έκδοση παραγωγής του. Οι αρχικές φωτογραφίες του πρωτότυπο που βλέπεις ήταν από το Ford Start Concept, και είναι δημιουργία του Sonny Lim, πρώην σχεδιαστή του BMWDesignworksUSA.

Το πρωτότυπο είναι λίγο μεγαλύτερο από το Rocketman και μικρότερο από MINI One και ο Lim το έχει ονομάσει Mini Zero Concept, ζυγίζει 840 κιλά και μας δείχνει το πως φαντάζεται τον διάδοχο του πρώτου κλασσικού Mini.

[Πηγή: Behance]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...