Τα μέλη της Ferrari συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον Felipe Massa, παρόλο που ο Βραζιλιάνος είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Έπειτα από τους Luca di Montezemolo και Stefano Domenicali, σειρά έχει ο Fernando Alonso, ο οποίος μιλά με πολύ καλά λόγια για τον team-mate του. Μπορεί εμείς, βλέποντας την απόδοση του Βραζιλιάνου, να μη συμφωνούμε πολύ με τα λεγόμενο του Ισπανού, αλλά ας δούμε τι δήλωσε:

Είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο, και το έχει δείξει σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Είναι εύκολο να σ’ επαινέσουν όταν έχεις ένα καλό μονοθέσιο, αλλά και να σ’ επικρίνουν όταν έχεις ένα κακό. Έζησα παρόμοιες καταστάσεις κατά την τελευταία μου θητεία στη Renault, όταν κάποιοι από τους team-mates μου δέχθηκαν άδικοι κριτική, και τώρα, τους επαινούν γι’ άλλη μια φορά.

Ο Ferni τόνισε, επίσης, πως κανένας δεν είναι καλύτερος από τον Domenicali, ούτε τον Flavio Briatore.

Η δουλειά του Stefano είναι φανταστική από κάθε άποψη, και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο απ’ αυτόν. Όπως είπα και πριν, σου παίρνει μόνο έναν αγώνα από την κριτική στον έπαινο. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Flavio και μιλάμε συνεχώς· είναι ένα από τα εξυπνότερα άτομα που έχω γνωρίσει.


[Πηγή: Fernando Alonso | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]