Ο Nico Rosberg έχει δηλώσει ότι η W03 πρέπει να βελτιωθεί στις γρήγορες στροφές, αφού εκεί φαίνεται να έχουν κάποιο πλεονέκτημα οι υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες, ειδικά η McLaren. Τώρα, ο Michael Schumacher τονίζει ότι η πίστα της Βαρκελώνης δεν ταιριάζει τα χαρακτηριστικά του γερμανικού μονοθεσίου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε να επιλέξουν τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις, αξιολογώντας, παράλληλα, και τις αναβαθμίσεις που είχαν στο Mugello.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός μας στις δοκιμές του Mugello, κατευθυνόμαστε στην έναρξη της ευρωπαϊκής σεζόν, στη Βαρκελώνη, την επόμενη εβδομάδα. Το θετικό στοιχείο σχετικά με τις δοκιμές ήταν ότι μπορέσαμε να επικεντρωθούμε στις αναβαθμίσεις που είχαμε. Αυτό θα πρέπει να είναι μια καλή βάση για ακόμα περισσότερες εξελίξεις, ακόμα κι αν δεν έρθουν στον επόμενο αγώνα.

Η Βαρκελώνη είναι μία πίστα στην οποία έχουμε τρέξει εκτενώς, και γι’ αυτό γνωρίζουμε ότι δεν μας ταιριάζει πολύ. Αλλά, σίγουρα, θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για όσα θα έρθουν.


[Πηγή: Mercedes AMG]