Ο Michael Schumacher ο δεύτερος πλουσιότερος αθλητής του κόσμου

Σχετικά άρθρα

Ο Michael Schumacher, σύμφωνα με την ετήσια λίστα της Sunday Times, είναι ο δεύτερος πλουσιότερος αθλητής του κόσμου, αφού ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 έχει περιουσία 823 εκατ. δολαρίων.

Στη πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Αμερικάνος golfer American Woods ο οποίος έχει περιουσία 869 εκατ. δολάρια. Ακολουθούν οι Michael Jordan ($516 εκατ.), Roger Federer ($316 εκατ.) και David Beckham ($258 εκατ).

Οι Fernando Alonso και Kimi Raikkonen είναι και αυτοί στη top 20 λίστα αφού ο καθένας τους, έχει περιουσία 161 εκατ. δολαρίων. Ο Lewis Hamilton έχει 89 εκατ. δολάρια, ο Jenson Button 85 εκατ. δολάρια ενώ ο πρώην πιλότος της Ferrari, Eddie Irvine έχει περιουσία 129 εκατ. δολαρίων, κυρίως λόγω των επενδύσεων που έχει κάνει σε ακίνητα. Οι David Coulthard, Nigel Mansell, και το πρώην αφεντικό της BAR, David Richards, έχουνε περιουσία 80 εκατ. δολαρίων ενώ ο Sir Jackie Stewart 67 εκατ. δολάρια.

Όλα τα παραπάνω είναι ψίχουλα μπροστά στα 4 δις του 81-χρονου Bernie Ecclestone, ενώ ο χορηγός της Sauber, ο Μεξικανός Carlos Slim, έχει περιουσία που αγγίζει τα 71 δις δολάρια και είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου.

[Πηγή: Sunday Times]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...