Διαθέσιμα online τα γνήσια αξεσουάρ της Volkswagen

Σχετικά άρθρα

Η Kosmocar, ανακοίνωσε ότι πλέον ο κάθε ιδιοκτήτης των αυτοκινήτων της Volkswagen μπορεί να αγοράζει online μέσω του site της, όλα τα γνήσια αξεσουάρ που επιθυμεί για το αυτοκίνητο του και όχι μόνο. Οι τιμές που αναφέρονται είναι οι προτεινόμενες λιανικές συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ 23% και δεν συμπεριλαμβάνουν κόστος τοποθέτησης ή βαφής, όπου απαιτείται.

[Πηγή: Kosmocar]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Θέμα: «Γνήσια αξεσουάρ Volkswagen – ιστοσελίδα για ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω Web»

Η Kosmocar – Volkswagen προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της για την ενημέρωση της πλούσιας γκάμας των αξεσουάρ για κάθε μοντέλο της μάρκας, άμεσα και με διαφάνεια, δημιούργησε την ηλεκτρονική σελίδα των αξεσουάρ Volkswagen, η οποία ενσωματώνεται στην σελίδα της Volkswagen (www.volkswagen.gr).

Πιο αναλυτικά, μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας των αξεσουάρ ο ενδιαφερόμενος  μπορεί να πλοηγηθεί και να ενημερωθεί για τα εξής:

  • Ανά μοντέλο, την διαθέσιμη γκάμα των αξεσουάρ
  • Πλοήγηση ανάλογα με το είδος του αξεσουάρ που θέλει (π.χ. για το εξωτερικό μέρος τους αυτοκινήτου, το εσωτερικό του κ.ο.κ.)
  • Ενημέρωση με συγκεκριμένο banner για τις τρέχουσες προσφορές των αξεσουάρ
  • Εγγραφή για αποστολή newsletter
  • Δημιουργία λογαριασμού για την εκδήλωση ενδιαφέροντος παραγγελίας (Καλάθι Παραγγελίας)

Οι τιμές που αναφέρονται είναι οι προτεινόμενες λιανικές συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ 23% και δεν συμπεριλαμβάνουν κόστος τοποθέτησης ή βαφής, όπου απαιτείται.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...