Η νέα Infiniti G-series θα παρουσιαστεί την άνοιξη του 2013

Σχετικά άρθρα

H Infiniti ετοιμάζει την επόμενη γενιά της G-Series αφού η τωρινή βρίσκεται στην αγορά από το 2007. Έχουμε μάθει ότι η νέα G-Series θα εφοδιαστεί με 4-κύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της Mercedes για την ενίσχυση των πωλήσεων στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το μοντέλο αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει το 2015, αλλά οι μηχανικοί της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας έχουνε κάνει σημαντικά βήματα και έτσι, σύμφωνα με τον Andy Palmer, εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Nissan και της Infiniti, μιλώντας στο InsideLine, το νέο αυτοκίνητο πρέπει να το περιμένουμε την άνοιξη του 2013.

Το αυτοκίνητο θα τεθεί αντιμέτωπο από τα Mercedes C-Class και BMW Σειράς 3 και αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit τον ερχόμενο Ιανουάριο. Το αυτοκίνητο θα πωλείται στην Ευρώπη, με την Infinti σχεδιάζει μια μεγάλη και επιθετική στρατηγική επέκτασης για να αναπληρώσει όλα τα έτη που δεν είχε παρουσία στην Ευρώπη.

[Πηγή: Inside Line]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...