Video: Ένα Hyundai Sonata κόπηκε στα δύο στη Νότιο Κορέα, στη Λετονία κάποιος παίζει πολύ GTA

Σχετικά άρθρα

http://www.youtube.com/watch?v=Xvvw6Pe6Lrs&feature=player_embedded

Στη Νότιο Κορέα συνέβη ένα τρομακτικό ατύχημα όταν ένα Hyundai Sonata κόπηκε στα δύο, όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του, μπήκε στο απέναντι ρεύμα και αφού αρχικά τράκαρε με ένα Kia Sorento, χτύπησε με ένα βανάκι, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο. Ο οδηγός του έχασε τη ζωή του, ενώ οι οδηγοί των άλλων δύο αυτοκινήτων τραυματίστηκαν ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Στη Λετονία από την άλλη, ένας οδηγός μιας μαύρης E-Class για κάποιο λόγο άρχισε να λογομαχεί με τον οδηγό ενός Audi 80 και αντί να πιαστούν στα χέρια, τελικά άρχισε να χτυπά το Audi με την Mercedes του.

Bonus! Δες τι γίνεται όταν κάποιος προσπαθεί να αποφύγει μια σκοτωμένη γάτα στον δρόμο, ενώ το συγκεκριμένο περιστέρι ή πρέπει να είναι τυφλό ή τόσο σίγουρο για τον οδηγό του λεωφορείου ότι δεν θα το πατήσει.

http://www.youtube.com/watch?v=Bc4mOU06wTM&feature=player_embedded

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...