Brawn: Ο Schumacher πρέπει να βελτιωθεί

Σχετικά άρθρα

Ο Ross Brawn, Πρόεδρος της Mercedes AMG, μιλά για την απόδοση της ομάδα του στους πρώτους 5 αγώνες της σεζόν, τονίζοντας ότι δεν είναι ικανοποιημένος, καθώς η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι τόσο καλή, δεδομένου ότι η γερμανική ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί είναι δύσκολος αντίπαλος για αρκετές κορυφαίες ομάδες.

Όπως λέει ο Brawn, η βελτίωση που πρέπει να έρθει αφορά και τον Michael Schumacher, ο οποίος έχει μόλις 2 βαθμούς, λόγω προβλημάτων, αλλά και προσωπικών λαθών, όπως αυτό στον προηγούμενο αγώνα, πέφτοντας πάνω στον Bruno Senna, καταστέφονταν των αγώνα και τον δύο. Ας δούμε, όμως, τι δηλώνει ο Brawn για τον 43χρονο:

Εμείς -κι σ’ αυτό περιλαμβάνεται και ο Michael- δεν έχουμε κάνει καλή δουλειά στους 5 πρώτους αγώνες. Εξετάζουμε τα πράγματα συνολικά, αυτή είναι η κατάσταση με τον Michael. Δεν είναι ο οδηγός ή η ομάδα που έχει κάνει λάθος. Το θέμα του Michael, που έχει μόλις 2 βαθμούς, δεν είναι μόνο ευθύνη του Michael· ευθύνονται και μερικά τεχνικά προβλήματα με το μονοθέσιο.

Για το περιστατικό με τον Senna, ο Schumacher έχει δεχθεί ποινή 5 θέσεων στο grid της Κυριακής, και η χάραξη του Μονακό θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη δουλειά του πολυπρωταθλητή, καθώς το Monte Carlo είναι η δυσκολότερη πίστα για τα προσπεράσματα, λόγω του μικρού πλάτους, αλλά και της έλλειψης μεγάλων ευθειών.

[Πηγή: BBC Sport | Photo Copyright: JOSEP LAGO/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα