Haug: Δεν υπάρχουν πανηγύρια, μόνο δουλειά

Σχετικά άρθρα

Η απόδοση της Mercedes ήταν πολύ καλύτερη στο Μονακό, συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα Grands Prix, όπου η W03 δεν ήταν το ταχύτερο αυτοκίνητο. Η εξαιρετική απόδοση του γερμανικού μονοθεσίου φάνηκε και στις κατατακτήριες, αλλά και στον αγώνα, καθώς ο Michael Schumacher σημείωσε την ταχύτερη επίδοση στο Q3 (αν και ξεκίνησε 6ο, λόγω της ποινής 5 θέσεων που είχε), ενώ την Κυριακή, ο Nico Rosberg ήταν κολλημένος στον Mark Webber για τους 15 τελευταίους γύρους.

Ο Norbert Haug, Αντιπρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes-Benz, δηλώνει ότι στο Brackley, δεν υπάρχουν πανηγυρισμοί, αλλά μόνο δουλειά, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Το να κάνουμε προβλέψεις, δε μας κάνει πιο γρήγορους, επομένως θα πρέπει να συνεχίσουμε δουλεύουμε. Όμως, η κατεύθυνση μας φαίνεται να είναι σωστή. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Αλλά, νομίζω ότι η καμπύλη μας θα πηγαίνει προς τα πάνω μετά το 1/3 τής σεζόν. Αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να πανηγυρίζουμε, απλά είναι μια σύγκριση σε σχέση με πέρυσι.

Ξέρουμε ότι δεν ήμασταν τέλειοι στους δύο πρώτους αγώνες. Αλλά, είναι πάντα έτσι αν μαθαίνεις. Αν σήμερα, ήταν η Αυστραλία ή η Μαλαισία, θα μπορούμε να είχαμε κάνει καλύτερη δουλειά, και θα ήταν άδικο για τον Nico να έχανε αυτούς τους βαθμούς στην Αυστραλία.

Είναι 17 βαθμούς πίσω, αυτή τη στιγμή. Δεν είναι τόσο κακό. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι είναι σε θέση να κερδίσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, ήμασταν 4οι πέρυσι στους κατασκευαστές, και ο κόσμος έλεγε ότι θα ήσουν 17 βαθμούς μακριά από τον πρώτο, ύστερα από 6 αγώνες, πιθανώς δε θα τον πιστεύαμε.


[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...