Αυτή είναι η Ιαπωνική έκδοση του νέου Toyota Auris

Σχετικά άρθρα

Το νέο Toyota Auris το έχουμε δει σε spy φωτογραφίες και τώρα φαίνεται ότι διέρρευσαν φωτογραφίες του σε κάποιο Ιαπωνικό περιοδικό. Το νέο Auris φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το τωρινό μοντέλο, και στιλιστικά έχει δεχτεί σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Το μπροστά μέρος φαίνεται αρκετά όμορφο με τα τα λεπτά φωτιστικά σώματα να προεκτείνονται μέχρι τα τα φτερά και ενώ τα πίσω είναι αρκετά μεγάλα, δίνοντας του έτσι έναν δυναμικό τόνο.

Το εσωτερικό του έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Δείχνει μοντέρνο, σύγχρονο με καλύτερης ποιότητας υλικά. Ο χώρος των αποσκευών αυξήθηκε κατά 50 mm ενώ αυτός ανάμεσα στα μπροστά και πίσω καθίσματα κατά 20 mm.

 Η Toyota έχει ανακοινώσει ότι το Auris θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της που θα φορέσει τους 1600αριδες και 2.0-λιτρους κινητήρες της BMW ενώ οι φήμες το θέλουν να αλλάξει και όνομα. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει στην έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο, ενώ στην αγορά θα αναμένεται να βγει προς τα τέλη του 2012.

[Πηγή: Noticias Automotivas | Thanks for the tip, Κώστα]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...