Σε περίπου ένα χρόνο από τώρα, αρχές Μαίου του 2013, θα βγει στις κινητματογραφικές αίθουσες το τρίτο sequel του δισεκατομμυριούχου playboy, βιομήχανου και δαιμόνιου μηχανικού Tony Stark, γνωστός ως Iron Man. Φυσικά σε τέτοιου είδους ταινίες σημαντικό ρόλο, εκτός από τα εφέ και τις γυναικείες παρουσίες, μεγάλο ρόλο παίζει και το αυτοκίνητο που θα οδηγάει ο υπερ ήρωας.

Σύμφωνα, λοιπόν με το Latino Review, στη νέα ταινία ο Robert Downey Jr. θα οδηγεί μια Bugatti Veyron Hyper Sport και όχι κάποιο Acura, όπως τον είδαμε στη τελευταία του εμφάνιση στη ταινία Avengers, που οδηγούσε το NSX Roadster.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το Veyron Hyper Sport, το οποίο φημολογείται ότι θα είναι ο αντικαταστάτης της Veyron, αλλά κάποιοι λένε ότι θα κοστίζει κοντά στα 2 εκ. δολάρια, κάποιοι άλλοι ότι θα έχει 1.200 άλογα και τέλος κάποιοι άλλοι ότι θα ξεπερνάει τα 270 μίλα/ώρα (436 χλμ/ώρα).

Η μόνη πληροφοία που επικαλείται το Latino Review είναι ότι το Hyper Sport θα μοιάζει με τη αποριφθείσα πρόταση για τη Veyron πίσω το 1999, σχέδιο του επικεφαλή του VW Group, Walter de Silva.

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέριες, αλλά όπως και να έχει δε παύει να είναι ενδιαφέρον νέο.

[Πηγή: Latino Review]