Δικαστής αθώωσε έναν ληστή, λίγα λεπτά μετά, έκλεψε το αυτοκίνητο της δικαστή

Σχετικά άρθρα

Μερικοί άνθρωποι είναι παντελώς αδιόρθωτοι. Ένας από αυτούς είναι ο 32-χρονος Phillip Bernad από το San Francisco, ο οποίος την περασμένη Τρίτη πήγε στο δικαστήριο αφού είχε συλληφθεί για διαρρήξεις αυτοκινήτων.

Δικαστής εκείνη την ημέρα στην έδρα ήταν η Lillian Sing, η οποία θέλησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Bernad και έτσι δεν τον έβαλε φυλακή, αλλά τον άφησε ελεύθερο. Και εκεί που λες ότι ο Bernad θα βάλει μυαλό και θα αφήσει πίσω τις ληστείες, τι έκανε ο αθεόφοβος; Με το που βγήκε από το δικαστήριο, έσπασε αμέσως το παράθυρο ενός αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο parking του δικαστηρίου.

Οι αστυνομικοί τον συνέλλαβαν αμέσως και το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι το αυτοκίνητο, χωρίς να το ξέρει ο Bernad, ήταν της Lillian Sing, της δικαστή, που πριν από μερικά λεπτά τον άφησε ελεύθερο! Τώρα ο Bernad βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής και θα δικαστεί ξανά στο μέλλον για φθορά και διάρρηξη αυτοκινήτων. Δεν νομίζω να την γλιτώσει και δεύτερη φορά.

[Πηγή: San Francisco Chronicle]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...