Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε αλλά και με το λίτρο της βενζίνης να πληρώνεται αδρά, τα κρούσματα κλοπής βενζίνης ή πετρελαίου γίνονται όλο πιο συχνά. Και αν νομίζεις ότι αυτά συμβαίνουν μόνο σε χώρες όπως η Ελλάδα ή παρόμοιας φάσης ή ακόμα και σε απομονωμένες περιοχές, το παρακάτω βίντεο έρχεται να διαψεύσει ότι ήξερες μέχρι τώρα αλλά και να σοκάρει.

Ο Rory Reid έπεσε θύμα μιας τέτοιας κλοπής στο κέντρο του Λονδίνου και αποφάσισε να αποφάσισε να διεξάγει ένα κοινωνικό πείραμα για να δει αν κάποιος πολίτης θα πέσει στην αντίληψη του η προσπάθεια αφαίρεσης καυσίμου σε ώρα αιχμής κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Χρησιμοποιώντας το δικό του όχημα, ένα VW Polo, παρκαρισμένο σε διάφορους κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου προσπάθησε να “κλέψει” το περιεχόμενο του ρεζερβουάρ με διάφορα εργαλεία, όπως ένα τρυπάνι, ένα σφυρί, μια τρόμπα κλπ. Το αποτέλεσμα, όπως θα δεις και εσύ, κανένας περαστικός να μην δώσει την παραμικρή σημασία. Ότι και να πούμε είναι λίγο, το θέμα είναι να μη μπούμε στο “μάτι” του επίδοξου κλέφτη.

[Πηγή: YouTube]