Η καλή ανατροφή των παιδιών είναι μέλημα των γονιών σωστά; Ένα από τα πρώτα που πρέπει να μάθει ένα παιδί είναι να σέβεται τους ηλικιωμένους αλλά τα συγκεκριμένα παιδιά από τη Νέα Υόρκη δεν έχουνε ξανακούσει για την ευγένεια, αφού κατάφεραν και έκαναν μια ηλικιωμένη γυναίκα που δουλεύει ως συνοδός ασφαλείας μέσα στο σχολικό λεωφορείο του Ελληνικό Central School District στο Rochester της Νέας Υόρκης, να βάλει τα κλάμματα.

Τα παιδιά όπως θα δεις στο video λένε διάφορες βωμολοχίες στην ηλικιωμένη κάνοντας την να βάλει τα κλάματα, την ώρα που έγραφαν σε video τις αντιδράσεις της με ένα κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια το ανέβασαν στο Facebook. Από εκεί, κάποιος άγνωστος το βρήκε και το ανέβασε στο YouTube όπου μέσα σε 3 ημέρες έχει σχεδόν 4 εκατ. views!

H ηλικιωμένη ονομάζεται Karen Huff Klein και έχει βγει σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Αμερικής να μιλήσει γι’αυτή την περιπέτειας της δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να εργάζεται στο σχολείο, εκτός και αν τις έρθουνε μαζεμένα κάποια χρήματα. Το τελευταίο κομμάτι της δήλωσης της ήταν αρκετή ώστε κάποιος να ανοίξει μια σελίδα donation όπου ο αρχικός στόχος ήταν να μαζέψει 5.000 δολάρια για να σταματήσει να εργάζεται η Klein. Θέλεις να μάθεις πόσο έχει πάει αυτή τη στιγμή ο λογαριασμός; 498.711 δολάρια και συνεχίζει! Αναλυτικά όλη την ιστορία της και τις εμφανίσεις στα τηλεοπτικά δίκτυα μπορείς να την βρεις εδώ.

[Πηγή: Reddit, Indiegogo, Gawker, Facebook, BenDoernberg]