Πριν 3 μέρες είδαμε όλοι απορημένοι ένα Skoda Superb να καταστρέφεται από ένα γερανό και ένα Bobcat χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Σήμερα και έπειτα από διευκρίνιση του τσέχικου site Autocz, το οποίο εκτός της αποκάλυψης του λόγου, μας δίνει τρία νέα βίντεο που δείχνουν άλλα τρία αυτοκίνητα της τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας να καταστρέφονται. Ο λόγος για τα Skoda Fabia Estate, το crossover Skoda Yeti αλλά και το υπερυψωμένο Skoda Octavia Scout.

Αφορμή για αυτόν τον “βανδαλισμό” ήταν ένας διαγωνισμός κάποιων τοπικών πυροσβεστικών σταθμών στη Τσεχία, όπου σκοπός ήταν να προσομοιάσουν ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και να απεγκλωβίσουν τα θύματα, προφανώς κάποιες κούκλες, σε λιγότερο από 20 λεπτά. Προσωπικά μπορώ να δώσω συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια άλλα αυτοκίνητα.

[tabs slidertype=”top tabs” fx=”slide”] [tabcontainer] [tabtext]Skoda Superb[/tabtext] [tabtext]Skoda Octavia Scout[/tabtext] [tabtext]Skoda Yeti[/tabtext] [tabtext]Skoda Fabia Estate[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]

 

[Πηγή: YouTube (1),(2),(3),(4)]