Η Omega Tool Corporation είναι η εταιρία που έχει αναλάβει για λογαριασμό της GM να κατασκευάζει αρκετά πλαστικά μέρη των αυτοκινήτων της και τώρα διέρρευσε ένα video όπου σε αυτό βλέπουμε τους προφυλακτήρες της νέας Chevrolet Corvette C7.

Το video είχε ανέβει στο YouTube από την ίδια την Omega αλλά όπως ήταν φυσικό μετά από λίγες ώρες κατέβηκε. Ευτυχώς αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι πρόλαβαν και κατέβασαν το αρχικό video ανεβάζοντας το στη συνέχεια στο YouTube από δικούς τους λογαριασμούς. Από το video βλέπουμε ότι ο μπροστά προφυλακτήρας έχει αρκετά αιχμηρή σχεδίαση με λεπτά γωνιώδη φωτιστικά σώματα.

Μέχρι σήμερα πολύ λίγα πράγματα ξέρουμε για τη νέα Corvette. Από τις spy φωτογραφείς είδαμε ότι οι μπροστινοί τροχοί έχουνε μεταφερθεί πιο μπροστά σε σχέση με την C6, μεγαλώνοντας έτσι το μεταξόνιο. Επίσης το πίσω μέρος φαίνεται μεγαλύτερο, αυξάνοντας έτσι τον χώρο του πορτ-μπαγκάζ. Στο πίσω μέρος επίσης υπάρχουν τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων στο κέντρο.

Οι φήμες την θέλουν να διαθέτει πιο ευρωπαϊκό σχεδιασμό, ο οποίος θα αποτελεί την εξέλιξη της σημερινής γενιάς. Η Corvette C7 δεν θα διαθέτει το διπλό πίσω παράθυρο, όπως ακριβώς δεν είχε και το πρωτότυπο Stingray Concept. H GM έχει επιβεβαιώσει μόνο ότι το κοφτό πίσω παράθυρο θα είναι διαθέσιμο μόνο στον επιπλέον εξοπλισμό και έτσι έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν μερικές παραλλαγές της νέας Corvette, οι οποίες θα έχουνε το διπλό πίσω παράθυρο, όπως αυτό που είχε το πρώτο Stingray του 1963.

Θα κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα της τωρινής Corvette και μηχανικά ακούγεται ότι θα είναι διαθέσιμη με τον V8 6.2-λίτρων αλλά και με έναν pushrod V8 κινητήρα τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού και με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, καθώς και με 7-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η GM επίσης παλαιότερα μας έχει πει ότι η C7 θα είναι ελαφρύτερη, μικρότερη και πιθανώς θα βγει και σε υβριδική έκδοση.

Η Chevrolet Corvette C7 θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο του 2013 ως μοντέλο του 2014 με την κατασκευή της να γίνεται στο εργοστάσιο της πόλης Bowling Green στο Kentucky.

[Πηγή: Corvetteonline]