Video: Μια Huayra πάει σαν τρελή στα χέρια του δοκιμαστή της Pagani, Rendering της Huayra Roadster

Σχετικά άρθρα

Καλός ο Chris Harris αλλά σίγουρα δεν ξέρει καλύτερα την Huayra, από τον Davide Testi, δοκιμαστή της Pagani ο οποίος μας δείχνει για το τι είναι ικανό να κάνει το νέο ιταλικό hypercar. To αυθεντικό video έγινε απόρρητο στο YouTube αλλά ευτυχώς κάποιος είχε προλάβει ήδη και το είχε ανεβάσει στο Streetfire. Τα τσαφ-τσουφ της σκάστρας είναι ο νέος ήχος που θα λατρέψουμε στην Huayra.

http://www.youtube.com/watch?v=E3oL4RjLb1U&feature=player_embedded

Bonus! Δες και μερικές rendering φωτογραφίες του WildSpeed, ο οποίος για λογαριασμό του ολλανδικού GT Spirit ετοίμασε το πως θα μπορούσε να μοιάζει η  Huayra Roadster η οποία μηχανικά δεν θα διαφέρει σε τίποτα από την κλειστή έκδοση. Θα αποδίδει και αυτή 730 άλογα με 1.000 Nm ροπής με την κίνηση να στέλνεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 7-τάχυτου σειριακού κιβωτίου. Στιλιστικά τα rendering διαθέτουν νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, παρόμοιας σχεδίασης με αυτόν την Zonda R, ενώ δεν υπάρχουν LED φώτα ημέρας.

[Πηγή: YouTube, Streetfire, GTSpirit]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...