To ατύχημα της Maria de Villota έγινε από λάθος της, αυτό υποστηρίζει η Marussia

Σχετικά άρθρα

H Marussia τις επόμενες ημέρες θα δώσει τα τελικά αποτελέσματα από τα αίτια του ατυχήματος της Maria de Villota, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το δεξί της μάτι. Η Marussia θα αναφέρει ότι το ατύχημα έγινε μέσα από σειρά ατυχιών και λαθών, με το μονοθέσιο της Marussia να μην είχε το παραμικρό πρόβλημα, όπως δήλωσε το αφεντικό της Marussia, John Booth, στο περιθώριο του Γερμανικού Grand Prix στο Hockenheim τη περασμένη εβδομάδα.

Η 32-χρονη Ισπανίδα, πλέον έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Μαδρίτης, αφού προηγουμένως πέρασε 17 ημέρες στο νοσοκομείο του Cambridge της Αγγλίας, ώστε να αναρρώσει από τα χτυπήματα στο κεφάλι.

Εκτός από την εσωτερική έρευνα της ομάδας, διεξάγεται ακόμη μια, από ανεξάρτητη αρχή, η οποία, σύμφωνα με τον Booth, θα είναι χρονοβόρα.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Auto Motor und Sport, το μονοθέσιο της de Villota καρφώθηκε στην ράμπα ενός φορτηγού, την ώρα που έπαιρνε μια στροφή στο αεροδρόμιο του Duxford. Η ίδια ξέχασε να βάλει κενή ταχύτητα, και με τα : ελαστικά και φρένα να είναι κρύα, το αυτοκίνητο, κινούμενο με μικρή ταχύτητα έπεσε πάνω στο φορτηγό.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...