Hamilton: Φανταστική η αίσθηση της MP4-27

Σχετικά άρθρα

Ο άνθρωπος που δεν είχε αντίπαλο σήμερα δεν ήταν άλλος από τον Lewis Hamilton. Ο Βρετανός κατάφερε να βγάλει στην πίστα όλη την ταχύτητα της MP4-27, κάτι που δεν επέτρεψε σε κανέναν να το απειλήσει, καθώς η διαφορά του από τον δεύτερο ήταν 4 δέκατα του δευτερολέπτου. Μια ενδεχόμενη αυριανή νίκη θα είναι πολύ σημαντική για τον 27χρονο, διότι θα είναι μια πανίσχυρη ένεση για τη συνέχεια, ειδικά αν σκεφτούμε ότι η ανταγωνιστικότητα της MP4-27 έχει βελτιωθεί σημαντικά, ύστερα από τις αναβαθμίσεις των τεχνικών του Woking.

Ο Πρωταθλητής του 2008 είναι πολύ χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα, ενώ δηλώνει ότι η αίσθηση του μονοθεσίου του είναι φανταστική:

Είμαι πραγματικά χαρούμενος! Ήταν ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο μέχρι τώρα. Ύστερα από το γεγονός ότι ο Jenson κατάφερε ν’ αποδείξει τον ρυθμό τού μονοθεσίου στο προηγούμενο Grand Prix, στο Hockenheim, τώρα για ‘μάς είναι εξαιρετικό το ότι ήρθαμε στη Βουδαπέστη και είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήταν δύσκολα το απόγευμα, αλλά απόλαυσα κάθε γύρο, και η υποστήριξη του κόσμου ήταν τρομερή. Έτσι, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς μου.

Οι αναβαθμίσεις μας δουλεύουν. Ο Jenson κι εγώ θέλουμε ακόμα περισσότερη ταχύτητα -αυτό είναι φυσιολογικό για κάθε οδηγό αγώνων-, αλλά τα παιδιά πίσω στο Woking κι εδώ, στη Βουδαπέστη, κάνουν φοβερή δουλειά. Η αίσθηση του αυτοκινήτου είναι φανταστική. Δουλεύαμε με τις ρυθμίσεις όλο το Σαββατοκύριακο. Πιστέψτε με, όσο παραμένουμε εντελώς συγκεντρωμένοι στην εξέλιξη του μονοθεσίου, και στο να παίρνουμε καλά αποτελέσματα, όλα είναι πιθανό για φέτος.

Η αίσθησή μου είναι ότι η αυριανή εκκίνηση θα είναι εξαιρετικά σημαντική. Ελπίζω, πραγματικά, ότι θα μπορέσω να έχω μια καθαρή εκκίνηση και να μείνω μπροστά, ενώ πρέπει να προσέχω και τα ελαστικά. Η σημερινή pole position είναι η 150η στην ιστορία της McLaren. Αυτό είναι ένα φανταστικό επίτευγμα. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που είμαι σε θέση να συμβάλω στη συνεχιζόμενη επιτυχία αυτής της ομάδας, ειδικά όταν συνάντησα τον Ron Dennis, όταν ήμουν 10 χρονών· το θυμάμαι πολύ καλά. Είπα στον Ron ότι, κάποια  μέρα, θα ήθελα να οδηγώ για την ομάδα του. Και, σήμερα, είμαι εδώ. Δεν μπορώ να περιμένω τον αυριανό αγώνα!


[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr