Video: Το MINI Cooper JCW GP II κάνει 8:36 στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

H ΜΙΝΙ όταν είχε παρουσιάσει το Cooper John Cooper Works GP, το δυνατότερο και το ταχύτερο MIINI που βγήκε ποτέ, είχε ανακοινώσει ότι αυτό γυρνά στο Nürburgring-Nordschleife σε 8:23, 19 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από το προηγούμενο μοντέλο, και γρηγορότερο από πολύ ακριβότερα μοντέλα όπως το Audi RS4, τη Jaguar XKR και τη Lotus Exige S.

Το αυτοκίνητο είναι 1 δευτερόλεπτο αργότερο από τα Nissan Skyline GT-R R32 και Mercedes C55 AMG και η Mini ετοίμασε ένα μικρό video από τον χρόνο που πέτυχε το αυτοκίνητο της, ως απόδειξη.

Να θυμίσω ότι το αυτοκίνητο φορά τον υπερτροφοδοτούμενο 1.6-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα αλλά η ΜΙΝΙ δεν ανακοίνωσε τη δύναμη του, αλλά σίογυρα θα αποδίδει περισσότερα από 215 άλογα. Φορά νέα ρυθμιζόμενη αγωνιστική ανάρτηση και στιλιστικά απέκτησε ένα αναβαθμισμένο αεροδυναμικό κιτ με νέους προφυλακτήρες, μια τοποθετημένη στην πίσω πόρτα αεροτομή, πλαϊνά spoiler και έναν μεγάλο πίσω διαχύτη. Στο εσωτερικό τα πίσω καθίσματα έχουνε αφαιρεθεί

Θα βγει σε μόλις 2.000 μονάδες με τις πωλήσεις να ξεκινούν μέσα στο 2012, χωρίς να έχουνε ανακοινωθεί ακόμη οι τιμές του.

http://www.youtube.com/watch?v=Bep9HUMb18Q&feature=player_embedded

[Πηγή: Mini]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...