Teaser Photos: Arrinera Supercar

Σχετικά άρθρα

H πολωνική Arrinera Automotive μετά τα σκίτσα, μας έδωσε και τις πρώτες teaser φωτογραφίες από την έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου, του οποίο ο τελικός σχεδιασμός θα παρουσιαστεί στα τέλη του έτους.

Το αυτοκίνητο θα έχει αρχική τιμή τις £100.000 (€123.000) με χρόνο αναμονής 12 μήνες και είναι κατασκευασμένο από carbon. Μηχανικά φορά τον V8 6.2-λίτρων της Corvette ZR1 με 4 κομπρέσορες της Eaton που αποδίδει 650 άλογα και 820 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων της Graziano, ζυγίζει 1.300 κιλά και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε μόλις 3.2 δευτ, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 8.9 δευτ, και τα 400 μέτρα σε 11 δευτ. με την τελική να φθάνει τα 340 χλμ/ώρα και πλευρική επιτάχυνση στις στροφές τη τάξει των 1.3 g.

Το σασί είναι σχεδιασμένο από τον Lee Noble και είναι κατασκευασμένο από μεταβλητής διατομής χάλυβα υψηλής αντοχής και, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, είναι εξαιρετικά ελαφρύ, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εξαιρετική αντοχή στις παραμορφώσεις.

Σε κάθε άκρο φορά ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 255/35 εμπρός και 335/30 πίσω ελαστικά. Τους μπροστά δίσκους των 380 mm τους πιέζουν 6-πίστονες δαγκάνες και τους πίσω των 350 mm 4-πίστονες.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα του Arrinera του καλύπτεται με δέρμα και σύνθετα υλικά, για πρόσθετη ασφάλεια έχει τοποθετηθεί roll bar πίσω από τα καθίσματα αλλά και ζώνες τεσσάρων σημείων. Διαθέτει LED φωτισμό και σύστημα πλοήγησης. Προαιρετική εφοδιάζεται με μια κάμερα νυκτερινής όρασης που εντοπίζει αντικείμενα που υπερβαίνουν τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, όπως είναι οι πεζοί ή τα ζώα και τα εμφανίζει στην οθόνη της εντρικής κονσόλας.

[Πηγή: Arrinera Automotive]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Arrinera Automotive S.A. reveals a piece of mystery concerning the Arrinera supercar final design

At first, there was air and it formed a shape. This is where air meets carbon – it’s here that they team up, optimally, smoothly. This air lifts the veil of mystery revealing… Yes, …Arrinera !!!

Inside muscular wheel arches power that is concentrated to take the odds of motion in stride. None will surrender in this endless struggle. As a breathe of air flows effortlessly around slender lines, another is welcomed inside – separated for just a moment, they meet again and melt together behind this elegant shape. This is the essence of Arrinera.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...